Najoštrija osuda paljenja automobila sekretara Gradskog odbora SPS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 16. 03. 2015. | Komentara: 0

Najoštrija osuda paljenja automobila sekretara Gradskog odbora SPS

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad najoštrije osuđuje paljenje automobila sekretara Gradskog odbora SPS-a Darka Jevtića i traži da nadležni što hitnije utvrde ko stoji iza tog čina i kazni krivce.
 
LSV
Srećom, ovoga puta niko nije stradao, za razliku od eksplozije bombe ispod automobila predsednika Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislava Bokana, jednog od koalicionih partnera SNS i SPS u Novom Sadu i tadašnjeg direktora Javnog preduzeća „Urbanizam“, pre manje od dve godine, navodi se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.
 
- Izuzetno je važno da se oba slučaja hitno istraže i da vinovnici dobiju ime i prezime, jer ovakvi događaji ne samo da ugrožavaju bezbednost i imovinsku sigurnost građanki i građana Novog Sada, nego i šalju jako lošu poruku i turistima i investitorima. Ko će nam doći u grad, ako predstavnicima gradske vlasti gore automobili? I kako je moguće da se ovakvi incidenti dešavaju baš u Novom Sadu, kako toga nema nigde drugde, u drugim krajevima zemlje? Još jednom ističemo - politička borba i političke razlike ne smeju biti razlog za nasilje. Državni organi moraju jednom zauvek stati na put takvoj praksi – zaključeno je u saopštenju novosadskih ligaša.
 
(BILSV, 16.03.2015)



Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad: Zdravlje i bezbednost učenika moraju biti prioritet!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad izražava duboku zabrinutost zbog aktuelnih problema s kojima se suočavaju učenici i nastavnici u školama širom Srbije, a koje je preneo i N1 u svom tekstu od 4. septembra 2024. godine. 
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri zahtev za smenu njegove pomoćnice Vere Milošev, koja je na javnom mestu napala dečaka sa razvojnim problemima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook