Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Izjave | Ponedeljak, 04. 07. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevićeva u Briselu o promociji zapošljavanja mladih

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević danas i sutra u Briselu prisustvuje prvom sastanaku povodom početka projekta pod nazivom "Promocija zapošljavanja mladih". Skupština AP Vojvodine je zajedno sa još tri regije članice Skupštine evropskih regija dobila finansijsku podršku za realizaciju ovog Projekta od Evropske komisije.
Izjave | Subota, 02. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ostalo nekoliko nerešenih pitanja o javnoj svojini

NOVI SAD - Do 15. jula premijeru Srbije Mirku Cvetkoviću treba da predamo nacrt zakona o javnoj svojini, čime bi bio ispunjen zadatak radne grupe, komisije i svih tela koja su formirana za izradu teksta i donošenje ovog zakona. Nakon toga će premijer i predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović odlučiti kada će on ići pred parlament.
Izjave | Subota, 02. 07. 2011. | Komentara: 0

Ukidanje upravnih odbora zavisi od vlade

BEOGRAD - Komentarišući mogućnost ukidanja upravnih odbora javnih preduzeća, predsednik Upravnog odbora JAT Dušan Bajić, rekao je za Blic da UO upravlja poslovanjem preduzeća, a ne kontroliše ga.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook