Nenad Čanak čestitao IDS-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 05. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak čestitao IDS-u

Novi Sad, 22. maj 2017 - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine uputio je danas čestitku Istarskom demokratskom saboru na ostvarenom rezultatu na proteklim izborima, na kojima je predsednik IDS Boris Miletić reizabran za gradonačelnika Pule, a potpredsednik IDS Valter Flego reizabran za istarskog župana.

LSV

Čestitku prenosimo u celini:


Dragi prijatelji,

Istra je i na ovim izborima pokazala da je bila i ostala snažna i tvrđava antifašizma i antinacionalizma.

Takođe, pokazala je kako se ceni trud i rad ljudi koji se bore za bolji život građana.

To je velika i važna poruka za čitav region.

U svoje lično i ime Lige socijaldemokrata Vojvodine čestitam vam na pobedi i molim da čestitke prenesete svim ostalim prijateljima i prijateljicama iz Istarskog demokratskog sabora.

 

Biro za informisanje
Lige socijaldemokata Vojvodine





Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Kvalitetniji zakon da se počelo na vreme

NOVI SAD - Na dnevnom redu aktuelnog zasedanje Skupštine Srbije nalazi se 17 zakonskih predloga i drugih akata, ali najveću pažnju javnosti ipak privlače predložene izmene Zakona o izboru narodnih poslanika, kojim se ukidaju blanko ostavke.
Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Veliki značaj obeležavanja Dana Evrope

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton istakao je na današnjoj konferenciji za novinare na veliki značaj obeležavanja 9.maja, Dana Evrope, koji je LSV i ove godine propratila nizom akcija i uličnih performansa, u koje se uključio veliki broj građanki i građana širom čitave Vojvodine.
Događaji | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Prva regionalna sednica Parlamenta mladih Srbije u Skupštini APV

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine danas je održana prva regionalna sednica Evropskog parlamenta mladih Srbije, na kojoj je učestvovalo oko 50 srednjoškolaca. Među učesnicima današnjeg zasedanja Evropskog parlamenta mladih bili su učenici novosadskih gimnazija Jovan Jovanović Zmaj, Isidora Sekulić, Laza Kostić, Karlovačke gimnazije i učenici srednjih škola Isidor Bajić, Elektro-tehničke i Ekonomske škole u Novom Sadu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook