Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 04. 06. 2014. | Komentara: 0

Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Igor Novaković ponovo je izabran za predsednika Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.
LSV



Na redovnoj Izbornoj skupštini novosadskog odbora LSVO, za potpredsednike su izabrani Marijana Bijelić i Rade Maleš. Ovom prilikom izabrano je i 13 članica i članova Gradskog odbora te, uz rukovodstvo, ovo telo broji 16 članica i članova.

Nakon izbora, Igor Novaković se zahvalio na ukazanom poverenju, istakavši da je u prethodnom periodu postojala odlična saradnja i da mu je zadovoljstvo da ponovo predstavlja GrO LSVO Novi Sad.

Novosadski omladinci su podržali kandidaturu Nenada Miškovića za predsednika LSVO, a za potpredsednike/ce Vladimira Ivančevića, Bojanu Begović i Vladana Keljevića. Za članove i članice Foruma LSVO predloženi su Rade Maleš, Marijana Bijelić, Aleksandar Borbaš, Marko Ralić-Grujić, Nenad Mihajlović, Nenad Vezmar i Noori Pal Al-Baiati
 
(BILSV, 04.06.2014)



Akcije/Kampanje | Sreda, 14. 07. 2010. | Komentara: 0

Hiljadu zastava lepršalo u čast LSV i Vojvodine

NOVI SAD - Hiljadu zastava AP Vojvodine proneli su juče članovi i simpatizeri Lige socijaldemorata Vojvodine centralnim ulicama Novog Sada u sklopu proslave 20 godina od osnivanja stranke. Kako je na kraju šetnje, pred zgradom Muzeja revolucije istakao lider LSV Nenad Čanak, ulice Novog Sada pamte mnogo, pa su zapamtile antiratna okupljanja od pre 20 godina
Akcije/Kampanje | Petak, 09. 07. 2010. | Komentara: 0

Liga je oštrica decentralizacije Srbije

EČKA - Direktor Instituta evropskih regiona iz Salzburga Franc Šausberger istakao je danas da je Liga socijaldemokata Vojvodine oduvek bila oštrica borbe za regionalizaciju i decentralizaciju Srbije, te da je mnogo toga postignuto na tom polju.
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook