Novi Sad bio najbezbedniji dok je postojala vojvođanska policija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 14. 06. 2015. | Komentara: 0

Novi Sad bio najbezbedniji dok je postojala vojvođanska policija

NOVI SAD, 14. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ugrožavanje bezbednosti na novosadskim ulicama usled najnovijeg obračuna i pucnjave takozvanih „navijača“.

LSV
Ovo je još jedan dokaz da je povećanje broja pripadnika policije bilo jedna od mera, ali ne i jedina mera koju je trebalo preduzeti u Novom Sadu.

Za bezbednost kakvu građanke i građani Novog Sada zaslužuju i za efikasniji rad policije potrebna je bolja organizacija.  
 
Formiranje Policijske uprave za Vojvodinu bi upravo to omogućilo.
Dokaz tome je i činjenica da je u vreme dok je postojala vojvođanska policija, Novi Sad bio jedan od najbezbednijih gradova u bivšoj Jugoslaviji.

Ako ne znaju kako se to radi neka to jasno kažu, još ima ljudi iz nekadašnjeg Pokrajinskog SUP-a koji bi mogli da ih nauče.  

U međuvremenu, zahtevamo da nas više ne lažu o nekakvom smanjenju stope kriminala koje dokazuju nekakvi procenti ili promili u nekakvim anketama. Neka to probaju danas da kažu roditeljima u Ulici Sonje Marinković.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Sreda, 10. 07. 2024. | Komentara: 0

Zabraniti sraman skup koji veliča zločin u Srebrenici

Ubeđeni smo da svi Novosađani, Vojvođani i sve građanke i građani Srbije duboko žale što je na časnu i svetlu istoriju naših naroda i države bačena mrlja kada je u Srebrenici počinjen genocid.
Saopštenja | Utorak, 09. 07. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Hitno zaustaviti seču drveća kod Mihajlova!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure, ali i drugih predstavnika vlasti iz Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara, da objasne zašto je došlo do seče i uništavanja drveća uz obalu kanala Dunav-Tisa-Dunav kod sela Mihajlovo.
Saopštenja | Subota, 06. 07. 2024. | Komentara: 0

Srbiji je mesto u Evropskoj uniji a ne u Vučićevim mitomanskim bajkama

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od Vlade i predsednika republike Aleksandra Vučića da Srbija što pre primeni tri nove spoljnopolitičke odluke Saveta EU vezano za Ukrajinu i Severnu Koreju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook