Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 01. 2012. | Komentara: 1

Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

NOVI SAD  - Nova Policijska ispostava na Novom naselju biće useljena i zvanično otvorena za rad u ponedeljak, saznaje Novosadska televizija.

Aleksandar Jovanovic

U novu stanicu prvo će biti useljeni pripadnici  Uprave granične policije, a kako saznaju biće otvoreni i novi šalteri za izdavanje biometrijskih dokumenata. Kako se navodi prvog radnog dana novu stanicu posetiće ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović u izjavi za tu televiziju kaže da nije u potpunosti zadovoljan jer za sada neće biti povećan broj policajaca u gradu, ali smatra da će otvaranjem novih šaltera dodatno biti smanjene gužve za izdavanje svih dokumenata.

- Građani će iz ovog dela grada, kao i iz celog Novog Sada moći tu da dolaze da se smanji pritisak redova, to je prva stvar, a druga stvar je da će ovi policajci moći da izlaze na teren u slučaju neke urgencije, poziva i da reaguju ako je to potrebno – naveo je on. Jovanović je, međutim, napomenuo da tu ima nekih nedostataka.

- Mi i dalje nismo dobili povećan broj policajaca u gradu što je nama važno, i što sam ja insistirao već tri  godine – naveo je Jovanović, fdodajući da se iskreno nada da je ovo prvi važan korak.

(BILSV, 20.01.2012.)



Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Poziv građankama da obave preventivne preglede

NOVI SAD - Međunarodni Dan ženskog zdravlja dočekujemo sa podatkom da svake godine oko 4.000 žena u Srbiji oboli od raka dojke, 1.500 od raka debelog creva i 1.400 od raka grlića materice. Prema nekim podacima, od raka grlića materice čak svaki dan obole tri, a umre jedna žena.
Iz medija | Subota, 28. 05. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Pronaći i mrežu Mladićevih saradnika

BEOGRAD - Hapšenje Ratka Mladića jeste veliki korak napred ka Evropskoj uniji, ali Mladića je trebalo uhapsiti zato što je on zločinac, a ne zato što je to uslov EU, ocenio je danas lider LSV Nenad Čanak gostujući na TV B92. Kako je naveo, sada je veoma bitno pronaći čitavu mreža saradnika, jer ne veruje da se Mladić krio sam.
Izjave | Subota, 28. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Hapšenje Mladića može dati i odgovor na pitanje zašto su ubijeni gardisti

NOVI SAD - Sinoć smo bili u prilici da još jednom vidimo kako se zločini i zločinci zaklanjaju iza lažnog patriotizma i kako se pod raznoraznim izgovorima ruši grad " izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare portparolka LSV Aleksandra Jerkov komentarišući nerede koje su sinoć u Novom Sadu izazvali mladići okupljeni na navodnom protestu povodom hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook