Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 16. 06. 2021. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

Novi Sad, 16. jun 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalne samouprave Beočina, ali i pokrajinskih i državnih vlasti da u najkraćem mogućem roku omoguće isporuku ispravne pijaće ove meštanima Luga i Grabova.

LSV

Stanovnici ovih beočinskih sela već mesecima ne smeju da upotrebljavaju vodu za piće i ishranu, jer je ona, posle laboratorijskih analiza, proglašena zdravstveno neispravnom.

Nažalost, vlasti ne rade ništa da problem reše, a u ovim selima nisu postavljene čak ni cisterne sa pijaćom vodom, tako da su građani primorani da vodu kupuju ili po nju odu u okolna mesta ili izvorišta na Fruškoj gori.

LSV podseća da živimo u XXI veku i da su ovakvi problemi nedopustivi.

Svi se bave velikim temama, a problemi malog čoveka, izgleda, ne zanimaju nikoga.

Očekujemo hitno rešavanje ovog velikog problema u opštini Beočin.

Predsednik 
Opštinskog odbora LSV Beočin
Jovan Aksentijević




Odbori LSV | Četvrtak, 11. 08. 2011. | Komentara: 0

Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

PANČEVO - U noći između 9. i 10. avgusta 2011. godine za sada nepoznati počinioci ispisali su ispod prozora sedišta GrO LSV Pančevo veliki grafit na kojem piše "pravoslavlje ili smrt".

- Nema sumnje da je ova poruka upućena Ligi socijaldemokrata Vojvodine " ocenjuje se u saopštenju Gradskog odbora LSV Pančevo.
Odbori LSV | Utorak, 02. 08. 2011. | Komentara: 0

Uručena električna kolica u Rumi

RUMA - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa dr Dušanom Miloševićem, posetila je juče Udruženje paraplegičara Srema u Rumi i tom prilikom se upoznala sa aktivnostima i problemima na koje ovo udruženje nailazi.
Odbori LSV | Subota, 23. 07. 2011. | Komentara: 0

LSV osudila pojavu grafita mržnje

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo najoštrije је osudio pojavu grafita mržnje, koji su osvanuli u Dolovu juče, 21. jula, u popodnevnim satima. Tekst grafita "Srbi, marš iz Vojvodine" predstavlja uvredu za sve žitelje naše Vojvodine, koji su vekovima uzdignute glave živeli i žive ne jedni pored drugih, nego jedni sa drugima, što i jeste prava mera suživota 26 nacionalnih zajednica naše pokrajine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook