Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.

On je na konferenciji za novinare naveo da je LSV zadovolna postignutim rezultatima, dodajući da će se svi kandidati koje je LSV podržala truditi da u naredne četiri godine reše infrastrukturne, komunalne i sve one probleme koji nisu programski obuhvaćeni u njihovim mesnim zajednicama.

"Najbolji rezultati postignuti su u Tomaševcu, gde će od sedam članova, Savet mesne zajednice činiti šestoro koje je Liga podržala. Uspeh upotpunjuju i dva člana izabrana za Nadzorni odbor " rekao je Milošev. Aleksandar Rudić, jedan od izabranih članova Saveta u Tomaševcu, napomenuo je da su kandidati iza kojih je stao GrO LSV, dobili ubedljivo najviše glasova.

"Naših šestoro kandidata zauzelo je prvih šest mesta, što je odličan rezultat koji pokazuje da su ovi  kandidati ubedljivo pobedili. Potrudićemo se da ciljeve koje smo sebi postavili sprovedemo do kraja i opravdamo ukazano poverenje " rekao je Rudić na današnjoj konferenciji. Milošev je dodao da je u sedam mesnih zajednica u kojima je LSV podržala 26 kandidata, izabrano njih 15, odnosno 58 odsto.

 (BILSV, 29. 03. 2011.)




Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook