Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.

On je na konferenciji za novinare naveo da je LSV zadovolna postignutim rezultatima, dodajući da će se svi kandidati koje je LSV podržala truditi da u naredne četiri godine reše infrastrukturne, komunalne i sve one probleme koji nisu programski obuhvaćeni u njihovim mesnim zajednicama.

"Najbolji rezultati postignuti su u Tomaševcu, gde će od sedam članova, Savet mesne zajednice činiti šestoro koje je Liga podržala. Uspeh upotpunjuju i dva člana izabrana za Nadzorni odbor " rekao je Milošev. Aleksandar Rudić, jedan od izabranih članova Saveta u Tomaševcu, napomenuo je da su kandidati iza kojih je stao GrO LSV, dobili ubedljivo najviše glasova.

"Naših šestoro kandidata zauzelo je prvih šest mesta, što je odličan rezultat koji pokazuje da su ovi  kandidati ubedljivo pobedili. Potrudićemo se da ciljeve koje smo sebi postavili sprovedemo do kraja i opravdamo ukazano poverenje " rekao je Rudić na današnjoj konferenciji. Milošev je dodao da je u sedam mesnih zajednica u kojima je LSV podržala 26 kandidata, izabrano njih 15, odnosno 58 odsto.

 (BILSV, 29. 03. 2011.)




Odbori LSV | Utorak, 15. 11. 2011. | Komentara: 0

Šta je sa grejanjem biblioteke u Obrovcu?

BAČKI PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka zatražio je danas od opštinskih vlasti u tom mestu da pojasne građanima šta je podrazumevalo renoviranje ogranka biblioteke u Obrovcu, šta je konkretno urađeno, ko je izvodio radove i koliko je to koštalo?
Odbori LSV | Utorak, 15. 11. 2011. | Komentara: 0

Trudnička nadoknada ni za polovinu potrošačke korpe

ZRENJANIN - Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, jer pokrajinski ne postoji, prosečna zarada u Republici Srbiji je ispod 39.000 dinara, a u gradu Zrenjaninu ispod 35.000 dinara. Problem je utoliko veći, jer je za prosečnu potrošačku korpu za tročlanu porodicu potrebno izdvojiti preko 55.000 dinara.
Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 11. 2011. | Komentara: 0

Dobra vest za buduće somborske trudnice

SOMBOR - Budućim somborskim trudnicama će se isplaćivati 100% zarade za vreme privremene sprečenosti za rad zbog komplikacija u vezi sa trudnoćom, zaključeno je na javnoj raspravi o nacrtu Budžeta grada Sombora za 2012. godinu - saopštio je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook