Ligi svako deseto mesto u skupštinama mesnih zajednica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Ligi svako deseto mesto u skupštinama mesnih zajednica

LSV SuboticaSUBOTICA - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici zadovoljna je rezultatima koje je postigla na izborima za članove skupština mesnih zajednica, istakao je danas na konferenciji za novinare predsednik GrO LSV Subotica Veljko Vojnić.

Navodeći da je reč o preliminarnim rezultatima, on je rekao da je LSV od 485 mesta u skupštinama mesnih zajednica, učestvujući u izborima u 26 od 36 mesnih zajednica, osvojio 48, dakle deset posto mandata.

"Prema broju osvojenih mandata LSV je četvrti, a u pet mesnih zajednica - Maloj Bosni, Malom Bajmoku, Đurđinu, Ljutovu i Čantaviru, LSV, odnosno koalicija koju predvodi, osvojila je najviše mandata. Verovatno će u još desetak mesnih zajednica učestvovati u vlasti " istakao je Vojnić. Predstavnicima medija se na mađarskom obratio i član IO GrO LSV, Đorđe Dragojlović, koji je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da su među najvažnijim ciljevima LSV-a vraćanje imovine Vojvodini i lokalnim samoupravama, kao i decentralizacija zemlje, koja samo zbog preterane centralizacije dnevno gubi na milione eura.

(BILSV, 06. 06. 2011.)




Odbori LSV | Petak, 22. 09. 2023. | Komentara: 0

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina pokrenula teme važne za Zrenjanin

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani danas su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Kao i do sada, lokalna vlast je ostala gluva na ove teme kao što je već 11 godina gluva na probleme običnih ljudi.
Odbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook