LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Petak, 02. 07. 2021. | Komentara: 0

Sramotna odluka o počasnom građaninu Subotice

Odbornička grupa „DSHV – LSV – ujedinjeni za demokratsku Suboticu“ nije podržala odluku da počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić bude ovogodišnji dobitnik zvanja Počasni građanin Subotice.
Odbori LSV | Sreda, 16. 06. 2021. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalne samouprave Beočina, ali i pokrajinskih i državnih vlasti da u najkraćem mogućem roku omoguće isporuku ispravne pijaće ove meštanima Luga i Grabova.
Odbori LSV | Nedelja, 06. 06. 2021. | Komentara: 0

Zašto se zrenjaninska vlast stidi istorije grada?

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je krajnje neprimereno što rukovodstvo grada Zrenjanina niti jednom jedinom rečju ili najmanjom mogućom manifestacijom nije obeležilo 6. jun, dan kada je naš grad 1769. godine Poveljom carice Marije Terezije proglašen za Slobodno carsko trgovište.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook