LSV Novi Sad će instirati na zaštiti Špilerove kuće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 19. 03. 2021. | Komentara: 0

LSV Novi Sad će instirati na zaštiti Špilerove kuće

Novi Sad, 19. mart 2021 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da Zavod za zaštitu spomenika kulture saopšti šta se tačno dešava sa čuvenom Špilerovom kućom u Petrovaradinu i šta se konkretno preduzima na zaštiti ovog spomenika kulture.

LSV

Špilerova kuća je od neprocenjivog značaja za istoriju Petrovaradina i Novog Sada i ne zaslužuje da propada, a naročito ne dolazi u obzir njeno rušenje.

Zaštita ove kuće je dužnost ovog grada i Gradski odbor LSV Novi Sad će na tome insistirati.


Predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad
Aleksandar Kravić




Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

U Bačkoj Topoli obeležavanje Dana borbe protiv fašizma

BAČKA TOPOLA - „Fašizam ovde neće proći" moto je tribine kojom će LSV u Bačkoj Topoli u sredu 9. novembra obeležiti Međunarodni dan borbe protiv fašizma, ksenofobije i antisemitizma - najavili su na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Karolj Vekonj i šef Izbornog štaba Opštinskog odbora LSV Bačka Topola Dejan Keresteš.
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Škola i dalje bez fiskulturne sale

BAČKA PALANKA - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka Vladimir Trkulja skrenuo je danas pažnju javnosti na nesposobnost ove, ali i prethodnih, opštinske vlasti u tom mestu. On je u saopštenju za javnost, kao jedan od problema izdvojio činjenicu da Osnovna škola u centru Bačke Palanke, koja postoji više od 100 godina, nema fiskulturnu salu.
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Svim trudnicama 100 odsto naknade

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina poziva sve odbornike da podrže i priključe se našoj inicijativi da trudnicama zrenjaninske opštine od 1. januara 2012. godine, iz gradskog budžeta bude isplaćivana razlika između iznosa zarade iz sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja,



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook