LSV OSUDILA NAPAD NA AKTIVISTU PETRA ŽIVANOVIĆA

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2021. | Komentara: 0

LSV OSUDILA NAPAD NA AKTIVISTU PETRA ŽIVANOVIĆA

Novi Sad, 9. avgust 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro osuđuje napad na Petra Živanovića, aktivistu pokreta "Odbranimo šume Fruške Gore".

LSV

LSV traži hitnu reakciju nadležnih organa kako se ovakav ili sličan scenario više ne bi ponovio. 

Fruška gora je već neko vreme postala epicentar nezakonitih radnji u oblasti seče šuma I ugrožavanja biodiverziteta zaštićenih Zakonom o nacionalnim parkovima. Ukoliko se pod hitno ne privede pravdi odgovorno lice iz JP "Nacionalni park Fruška Gora", kao I NN lica koja svakodnevno narušavaju zakon, doćićemo u situaciju da građani pravdu uzimaju u svoje ruke što je nedopustivo.

Građanski aktivizam je doprineo da tema očuvanja Fruške Gore bude u žiži interesovanja I to treba poštovati. Svaki ispravno usmereni aktivizam mora imati podršku I zaštitu državnih institucija.

Podsećamo, LSV predlaže da se JP "NP Fruška gora" vrati pod ingerencije Pokrajine I da promeni upravljački status iz Javnog preduzeća u ustanovu I time stane na put ličnim interesima pojedinaca I organizovanih grupa.

Sandra Trifunović
Odbornica LSV u Skupštini grada Novog SadaOdbori LSV | Ponedeljak, 13. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Iz Skupštine grada nagoveštavamo promene koje su preko potrebne Zrenjaninu

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina odlučili su da se vrate u skupštinske klupe.

Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 03. 2023. | Komentara: 0

Zrenjanin poslednja rupa na svirali

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva predstavnike zrenjaninske vlasti da se izjasne šta su učinili povodom najavljenog, a još uvek nerealizovanog početka izgradnje autoputa Beograd – Zrenjanin - Novi Sad.

Odbori LSV | Četvrtak, 02. 03. 2023. | Komentara: 0

Napustio nas je Antal Olah

U 77. godini života napustio nas je naš saborac Antal Olah. Dugogodišnji član Lige socijaldemokrata Vojvodine, a poslednjih godina predsednik Opštinskog odbora LSV Bačka Topola.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook