LSV: Iz Skupštine grada nagoveštavamo promene koje su preko potrebne Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Iz Skupštine grada nagoveštavamo promene koje su preko potrebne Zrenjaninu

Novi Sad, 13. mart 2023 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina odlučili su da se vrate u skupštinske klupe.

LSV

Bojkotom skupštinskih zasedanja smo želeli da ukažemo na nedemokratsko ponašanje lokalne naprednjačke vlasti i na pokušaj obesmišljavanja najvažnije institucije u sistemu lokalne vlasti grada Zrenjanina.

SNS i njihovi koalicioni partneri su centar odlučivanja izmestili iz Skupštine grada. Nismo želeli da budemo dekor u toj njihovoj igri.

Nažalost, naša odluka nije dozvala naprednjake pameti. Nastavili su sa povlačenjem loših poteza.

Zrenjanin i dalje nema ispravnu pijaću vodu, grad je zapušten, nisu počeli radovi na auto-putu za Beograd, obilaznica nije završena, železnica je neiskorišćeni potencijal...

Zarade zaposlenih su gotovo 5.000 dinara niže od republičkog proseka, a sada su pale i ispod vojvođanskog. Prvi put u istoriji.

Prvi rezultati popisa stanovništva ukazuju na pad broja stanovnika. Zrenjaninki i Zrenjaninca je manje za 15.000 ili 12%.

Sve ovo jasno ukazuje na nesposobnost i nekompetentnost naprednjačke vlasti u Zrenjaninu.

Zrenjaninu su potrebne promene! Promene nisu moguće bez Lige socijaldemokrata Vojvodina. Grad je napredovao baš kada je dobar deo odgovornosti za funkcionisanje grada imala i LSV.

Želimo da se vetar promena nagovesti i u gradskoj Skupštini. Naš onako kako je to bilo 2000. godine.

Biračima ćemo ponuditi alternativu katastrofalnoj zrenjaninskoj vlasti.

Zrenjanin zaslužuje mnogo bolje.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina




Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook