LSV: Nekim pojedincima je bitnija mržnja prema LSV, nego borba protiv fašizma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 08. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Nekim pojedincima je bitnija mržnja prema LSV, nego borba protiv fašizma

Novi Sad, 08. oktobar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine osuđuje napad na jučerašnji antifašistički skup koji je održan u Novom Sadu.

LSV

Ovaj akt pokazuje da je nekim pojedincima u Novom Sadu bitnije iskazivanje mržnje prema Ligi socijaldemokrata Vojvodine, nego borba protiv fašizma.

Ovi neodgovorni postupci su u maniru Sime Spasića ili Tomislava Lovrekovića, a to svakako nije slika demokratskog i građanskog  Novog Sada.

LSV poziva sve demokratske političke aktere u Novom Sadu da svu energiju usmere u pravcu borbe protiv izgradnje spomenika fašistima, a da zaborave na sve razlike.

U borbi protiv fašizma svi moramo biti ujedinjeni, jer je ta borba jedini garant stvaranja zdravog i demokratskog društva.

Marko Lutkić
Gradski odbor LSV Novi Sad




Odbori LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Humanitarna pomoć iz Austrije za tri zrenjaninske škole

ZRENJANIN - Vladimir Milošev, predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo GrO LSV Zrenjanin osvrnuo se na današnjoj konferenciji za novinare na značaj humanitarnog rada aktivistkinja i aktivista stranke, a posebno na prošlonedeljnu akciju dopremanja opreme za nekoliko škola na teritoriji grada.
Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

KARAĐORĐEVO - U Karađorđevu je 26. oktobra održana Osnivačka skupština Mesne organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Karađorđevo. Na teritoriji ove Mesne zajednice ima 19 članova Lige socijaldemokrata Vojvodine. Jednoglasno su izabrani za predsednika Mesne organizacije Đorđe Marjanović, a za potpredsednicu Jelena Tankosić.
Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Finansirati projekte od kojih građani imaju koristi

SUBOTICA - Skupština Grada Subotice 27. oktobra je, na vanrednoj sednici, prihvatila Zaključke o daljem toku izgradnje kompleksa zatvorenih bazena SRC "Dudova šuma".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook