LSV: Očekujemo kažnjavanje odgovornih za dosadašnje promašaje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Očekujemo kažnjavanje odgovornih za dosadašnje promašaje

Zrenjanin, 05. jul 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine čvrsto stoji na stanovištu da je jedino kvalitetno, dugoročno i održivo rešenje izgradnja regionalnih vodovoda, koji će obezbediti isporuku ispravne pijaće vode svim građanima Vojvodine, Banata i Zrenjanina.

LSV

Nedopustivo je i sramotno što još niko nije odgovarao za dosadašnje neuspehe na poslu izgradnje fabrike vode u Zrenjaninu.

Stotine miliona dinara građana Zrenjanina otišlo je za izgradnju postrojenja za prečišćavanje pijaće vode koju je gradila firma „Grupo Zillio“. Vlast je od tog projekta napravila pravi rijaliti koji je puno koštao, a rezultirao je eksplozijom u Fabrici vode.

Građani Zrenjanina godišnje izdvajaju više miliona evra za kupovinu flaširane vode.

Ko će odgovarati? Ko će završiti u zatvoru?

Nedopustivo je da su odgovorni za ovaj lopovluk i dalje na slobodi!

Krajnje je vreme da se dugogodišnji problem građana počne najzad rešavati u skladu sa zahtevima struke. Zbog toga je LSV spremna da sačeka do kraja godine i da vidi da li će rešenje predstavljeno javnosti dati dugo očekivani rezultat. Pažljivo ćemo pratiti i analizirati sve odluke i rešenja vezana za najnoviji projekat i shodno tome donositi stavove i odluke.

Pravo građana Zrenjanina na ispravnu pojaću vodu i kažnjavanje odgovornih za dosadašnji fijasko moraju biti prioritet.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin




Odbori LSV | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

Botošani samodoprinosom grade selo

BOTOŠ - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je juče Mesnu zajednicu Botoš, gde je sa Živicom Paravodićem, predsednikom Saveta ove MZ, razgovarao o predstojećem referendumu, koji očekuje stanovnike Botoša, a na kojem će se izjašnjavati o samodoprinosu u tom mestu.
Odbori LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Humanitarna pomoć iz Austrije za tri zrenjaninske škole

ZRENJANIN - Vladimir Milošev, predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo GrO LSV Zrenjanin osvrnuo se na današnjoj konferenciji za novinare na značaj humanitarnog rada aktivistkinja i aktivista stranke, a posebno na prošlonedeljnu akciju dopremanja opreme za nekoliko škola na teritoriji grada.
Odbori LSV | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 0

Osnovana Mesna organizacija LSV u Karađorđevu

KARAĐORĐEVO - U Karađorđevu je 26. oktobra održana Osnivačka skupština Mesne organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Karađorđevo. Na teritoriji ove Mesne zajednice ima 19 članova Lige socijaldemokrata Vojvodine. Jednoglasno su izabrani za predsednika Mesne organizacije Đorđe Marjanović, a za potpredsednicu Jelena Tankosić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook