LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Vršac, 21. jun 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.

LSV

Koliko Srpska napredna stranka „uspešno“ vlada situacijom, pokazuje sama činjenica da su meštani Šušare bili bez vode juče, bez najave i objašnjenja. Na 35 stepeni! Nedopustivo i sramotno.

Građani su bili primorani da vodu uzimaju iz cisterne koja je postavljena u centru sela.

Vlasti su obavestili meštane da je je došlo do kvara na sistemu pumpe, ali meštani sumnjaju da je razlog velika količina vode koje za svoje aktivnosti koristi jedna beogradska firma koja posluje u selu. Firma koristi istu vodu kao i ostatak sela, samo ima pumpu dosta jače snage koja crpi vode koliko svi meštani zajedno.

Vlasti ne pokazuju sposobnost da reše problem.

LSV ih poziva da se uozbilje i počnu da rade posao za koji su plaćeni.

Marija Miljkov
Odbornica LSV u Skupštini grada Vršca
Odbori LSV | Petak, 01. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Regionalni vodovodi jedini put da Vojvođani dobiju ispravnu vodu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka kikindskih vlasti da kubik vode i kanalizacionih usluga poskupi za 39,40% skandalozna. Građani Kikinde zahtevaju ispravnu pijaću vodu, a ne drastična poskupljenja.

Odbori LSV | Subota, 07. 05. 2022. | Komentara: 0

LSV traži ostavke zbog urušavanja krova zrenjaninskog pozorišta

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je obrušavanje dela krova zrenjaninskog pozorišta samo još jedan od brojnih primera nesposobnosti lokalnih vlasti. Odgovorni za dešavanja u pozorištu moraju podneti ostavke!
Odbori LSV | Sreda, 04. 05. 2022. | Komentara: 0

Zašto opština Šid finansira osuđenog ratnog zločinca?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva lokalne vlasti u Šidu da prekinu finansiranje udruženja građana koja su osnovali osuđeni ratni zločinci.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook