LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Vršac, 21. jun 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.

LSV

Koliko Srpska napredna stranka „uspešno“ vlada situacijom, pokazuje sama činjenica da su meštani Šušare bili bez vode juče, bez najave i objašnjenja. Na 35 stepeni! Nedopustivo i sramotno.

Građani su bili primorani da vodu uzimaju iz cisterne koja je postavljena u centru sela.

Vlasti su obavestili meštane da je je došlo do kvara na sistemu pumpe, ali meštani sumnjaju da je razlog velika količina vode koje za svoje aktivnosti koristi jedna beogradska firma koja posluje u selu. Firma koristi istu vodu kao i ostatak sela, samo ima pumpu dosta jače snage koja crpi vode koliko svi meštani zajedno.

Vlasti ne pokazuju sposobnost da reše problem.

LSV ih poziva da se uozbilje i počnu da rade posao za koji su plaćeni.

Marija Miljkov
Odbornica LSV u Skupštini grada Vršca




Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

U Bačkoj Topoli obeležavanje Dana borbe protiv fašizma

BAČKA TOPOLA - „Fašizam ovde neće proći" moto je tribine kojom će LSV u Bačkoj Topoli u sredu 9. novembra obeležiti Međunarodni dan borbe protiv fašizma, ksenofobije i antisemitizma - najavili su na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Karolj Vekonj i šef Izbornog štaba Opštinskog odbora LSV Bačka Topola Dejan Keresteš.
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Škola i dalje bez fiskulturne sale

BAČKA PALANKA - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka Vladimir Trkulja skrenuo je danas pažnju javnosti na nesposobnost ove, ali i prethodnih, opštinske vlasti u tom mestu. On je u saopštenju za javnost, kao jedan od problema izdvojio činjenicu da Osnovna škola u centru Bačke Palanke, koja postoji više od 100 godina, nema fiskulturnu salu.
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Svim trudnicama 100 odsto naknade

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina poziva sve odbornike da podrže i priključe se našoj inicijativi da trudnicama zrenjaninske opštine od 1. januara 2012. godine, iz gradskog budžeta bude isplaćivana razlika između iznosa zarade iz sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja,



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook