LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Vršac, 21. jun 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.

LSV

Koliko Srpska napredna stranka „uspešno“ vlada situacijom, pokazuje sama činjenica da su meštani Šušare bili bez vode juče, bez najave i objašnjenja. Na 35 stepeni! Nedopustivo i sramotno.

Građani su bili primorani da vodu uzimaju iz cisterne koja je postavljena u centru sela.

Vlasti su obavestili meštane da je je došlo do kvara na sistemu pumpe, ali meštani sumnjaju da je razlog velika količina vode koje za svoje aktivnosti koristi jedna beogradska firma koja posluje u selu. Firma koristi istu vodu kao i ostatak sela, samo ima pumpu dosta jače snage koja crpi vode koliko svi meštani zajedno.

Vlasti ne pokazuju sposobnost da reše problem.

LSV ih poziva da se uozbilje i počnu da rade posao za koji su plaćeni.

Marija Miljkov
Odbornica LSV u Skupštini grada Vršca




Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Na ulazu u Zrenjanin ponovo se vidi natpis Nagybecskerek

ZRENJANIN - Članice i članovi Omladine Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovali su danas akciju čišćenja saobraćajnog znaka na ulasku u Zrenjanin iz pravca Novog Sada, na kojem su nepoznati počinioci nedavno prefarbali naziv grada na mađarskom jeziku.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

Botošani samodoprinosom grade selo

BOTOŠ - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je juče Mesnu zajednicu Botoš, gde je sa Živicom Paravodićem, predsednikom Saveta ove MZ, razgovarao o predstojećem referendumu, koji očekuje stanovnike Botoša, a na kojem će se izjašnjavati o samodoprinosu u tom mestu.
Odbori LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Humanitarna pomoć iz Austrije za tri zrenjaninske škole

ZRENJANIN - Vladimir Milošev, predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo GrO LSV Zrenjanin osvrnuo se na današnjoj konferenciji za novinare na značaj humanitarnog rada aktivistkinja i aktivista stranke, a posebno na prošlonedeljnu akciju dopremanja opreme za nekoliko škola na teritoriji grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook