Nastavljena kampanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Nastavljena kampanja

NOVI SAD - Kampanja "Podvuci liniju" kojom Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva primenu i produženje važenja Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava, poznatijeg kao Zakon o lustraciji, nastavljena je i danas konferencijama za novinare u Vršcu i Bačkoj Topoli.

I danas je javnosti poslata poruka da lustracija nije osveta, niti preki sud, već način da svako ko je kršio ljudska prava za to i odgovara. Detaljne izveštaje sa današnjih akcija pogledajte u posebnoj rubrici Lustracija, koji sa nalazi u gornjoj desnoj strani našeg sajta.

(BILSV, 27. 10. 2010.)




Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Saradnja grada i DES-a

NOVI SAD - Tokom narednog perioda biće organizovana poseta direktora novosadskih javnih i javno-komunalnih preduzeća DES-u, firmi za profesionalnu rehabilitaciju, radno osposobljavanje i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kako bi se pronašli načini da se poboljša saradnja sa gradskim preduzećima, dogovoreno je nakon današnje posete čelnih ljudi Novog Sada toj firmi.
Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Malo muškaraca na porodiljskom odsustvu

ZRENJANIN - Dominantan kulturni obrazac, koji je tradicionalistički i anahron, veća primanja muškaraca od žena i loša informisanost muškaraca o pravima koja imaju kao očevi, glavni su razlozi što ima zanemarljiv broj muškaraca na porodiljskom odsustvu - izjavio je danas predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić
Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Na ulazu u Zrenjanin ponovo se vidi natpis Nagybecskerek

ZRENJANIN - Članice i članovi Omladine Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovali su danas akciju čišćenja saobraćajnog znaka na ulasku u Zrenjanin iz pravca Novog Sada, na kojem su nepoznati počinioci nedavno prefarbali naziv grada na mađarskom jeziku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook