Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 18. 12. 2020. | Komentara: 0

Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

NOVI SAD - Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku! Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima Detelinara i Salajka.

LSV

Podsetimo, tokom predizborne kampanje u ovim delovima grada, predstavnici i predstavnice Gradskog odbora LSV Novi Sad predočili su građanima šta su sve učinili naši stručnjaci da bi bio rešen problem koji ih muči skoro trideset godina.

Tom prilikom, poručili smo da su stanovnici Detelinare i Salajke predugo trpeli buku i zagađenje vazduha zbog prolaska teških kamiona i obećali da ćemo to pitanje rešiti do kraja godine. Obećano je i ispunjeno, pa će u narednim danima, a najkasnije do 31. decembra, biti uređena saobraćajna signalizacija i teški kamioni više neće moći da prolaze navedenim ulicama.

Ova mera će značajno uticati na kvalitet života na Detelinari i Salajci tako što će smanjiti aero zagađenje i buku, ali i olakšati protok vozila, a samim tim i povećati bezbednost saobraćaja.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad 



Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Trajno registrovati traktore

BAČKA TOPOLA – Na teritoriji bačkotopolske opštine podršku inicijativi akcije Lige socijademokrata Vojvodine o izmeni Zakona o bezbednosti saobraćaja kojom se ukida obavezna godišnja registracija poljoprivrednih mašina i ona zamenjuje trajnom registracijom, dalo je više od 850 građanki i građana, istaknuto je danas na konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Olakšati položaj poljoprivrednika

SUBOTICA – Nijedan iole ozbiljniji poljoprivredni proizvođač ne poseduje samo jedan traktor i jednu prikolicu, već više njih, a ukoliko neko ima tri traktora i nekoliko prikolica, morao bi da izdvoji preko 80.000 dinara godišnje za njihovu registraciju, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u Gradskom odboru Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica.
Odbori LSV | Nedelja, 11. 12. 2011. | Komentara: 0

LSV ide samostalno na lokalne izbore

SOMBOR – Liga socijaldemokrata Vojvodine izaći će na lokalne i pokrajinske izbore samostalno, dok će na izborima za Narodnu skupštinu Republike Srbije ići u koaliciji, potvrdila je portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov na konferenciji za novinare u Somboru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook