Popravite semafore!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 05. 2023. | Komentara: 0

Popravite semafore!

Novi Sad, 24. maj 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore jer čak nedelju dana posle nevremena polovina semafora u gradu ne radi.

LSV

Nije potrebno objašnjavati zašto je neophodno pod hitno uspostaviti normalan rad semafora, jer je svima jasno da neregulisan saobraćaj ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju i stvara gužve u saobraćaju.

Da je vladajuća većina u Zrenjaninu izgubila kompas, ako ga je uopšte i imala, odavno je jasno svima. Građani i građanke Zrenjanina su već predugo taoci njihove nesposobnosti i bahatosti.

Za nedelju dana imali su dovoljno vremena ne da ih sve poprave, nego i nove da postave. Postavlja se pitanje da li oni koji rukovode našim gradom išta rade, da li su toliko nesposobni da sprovedu javne nabavke na vreme ili je razlog jednostavno potpuna nebriga i odsustvo osećaja za građane. Šta god da je odgovor, vrlo je poražavajuće.

Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se pod hitno uspostavi normalno regulisanje saobraćaja.

Dejan Čapo
odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina



Odbori LSV | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Pogodnosti za plaćanje komunalnih usluga za sve građane Srbije!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da odluka da samo građani Beograda imaju privilegiju plaćanja računa na rate i otpisa kamate, dok danas, 1. novembra 2023. godine, svedočimo poskupljenju cene plina za 10% i 8% skupljoj ceni struje, predstavlja duboku nepravdu i stvara ozbiljnu socijalnu i ekonomsku nejednakost. 
Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook