Popravite semafore!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 05. 2023. | Komentara: 0

Popravite semafore!

Novi Sad, 24. maj 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore jer čak nedelju dana posle nevremena polovina semafora u gradu ne radi.

LSV

Nije potrebno objašnjavati zašto je neophodno pod hitno uspostaviti normalan rad semafora, jer je svima jasno da neregulisan saobraćaj ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju i stvara gužve u saobraćaju.

Da je vladajuća većina u Zrenjaninu izgubila kompas, ako ga je uopšte i imala, odavno je jasno svima. Građani i građanke Zrenjanina su već predugo taoci njihove nesposobnosti i bahatosti.

Za nedelju dana imali su dovoljno vremena ne da ih sve poprave, nego i nove da postave. Postavlja se pitanje da li oni koji rukovode našim gradom išta rade, da li su toliko nesposobni da sprovedu javne nabavke na vreme ili je razlog jednostavno potpuna nebriga i odsustvo osećaja za građane. Šta god da je odgovor, vrlo je poražavajuće.

Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se pod hitno uspostavi normalno regulisanje saobraćaja.

Dejan Čapo
odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina



Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook