Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 04. 2014. | Komentara: 0

Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

NOVI SAD – Komentarišući sve izvesniju mogućnost da u Novom Sadu vlast uskoro bude  redefinisana ili da uslede vanredni lokalni izbori, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar rekao je za TV B92 da LSV podržava ideju o redefinisanju gradske vlasti, ali i smeni svih onih koji su uništili komunalni sistem u gradu i kupovali glasove na izborima.

LSV

– Oni neka razrešavaju svoje probleme u koaliciji koju su napravili uz pomoć nakupaca glasova, preprodavaca i grupacija koje su na izbore izašle pod drugim imenima, a sada su potpuno neke druge stranke – poručio je Kolar.

(BILSV, 03. 04. 2014)



Odbori LSV | Sreda, 25. 05. 2011. | Komentara: 0

Za Evropski dan parkova - nove sadnice u OŠ

ZRENJANIN - Povodom 24. maja, Evropskog dana parkova, predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton danas je, sa đacima OŠ "Petar Petrović Njegoš", učestvovao u akciji sadnje desetak novih sadnica tuje u parku škole.
Odbori LSV | Utorak, 24. 05. 2011. | Komentara: 0

Efikasnijim merama do veće poljoprivredne proizvodnje

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za poljoprivredu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Petar Mihajlov pozvao je danas na konferenciji za novinare Vladu Srbije da ukine obaveznu godišnju registraciju traktora.
Odbori LSV | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Pružiti stručnu i finansijsku pomoć malim i srednjim preduzećima

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu, preduzetništvo i međugraničnu saradnju GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da veliki privredni subjekti u gradu Zrenjaninu i regionu ne rade usled loše privatizacije, svetske ekonomske krize i drugih faktora koji su doveli do prestanka proizvodnje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook