Sramotna odluka o počasnom građaninu Subotice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 02. 07. 2021. | Komentara: 0

Sramotna odluka o počasnom građaninu Subotice

SUBOTICA - Odbornička grupa „DSHV – LSV – ujedinjeni za demokratsku Suboticu“ nije podržala odluku da počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić bude ovogodišnji dobitnik zvanja Počasni građanin Subotice. S druge strane, podržali su odluku da ovogodišnji dobitnici priznanja „Pro urbe“ budu matematičar svetskog glasa dr Endre Šili, spisateljica Ildiko Lovaš i neformalna grupa „Naše malo je nekome sve“. 

LSV

Odbornik LSV Robert Damjanović Čokić ističe da je sramota u istom danu spominjati akademika Šilija i Tomislava Karadžića. 

- Svako ko malo razmišlja zna da nije lako doći do zvanja akademika i člana Kraljevske akademije, tako da ne treba te dve ličnosti u jednom danu spominjati. Mislimo da je sramotan ovaj izbor - kaže Robert Damjanović Čokić.

 (SzILSV, 02.07.2021)



Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Salapura se sramoti antifašističke borbe i časne istorije Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je sramotno što se naprednjačka vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Simom Salapurom, srami antifašizma i na nedostojan način obeležava Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 09. 2023. | Komentara: 0

Gradska kuća nebezbedna zona!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike zrenjaninske vlasti da pod hitno saniraju vrh kupole na gradskoj kući.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook