Sramotna odluka o počasnom građaninu Subotice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 02. 07. 2021. | Komentara: 0

Sramotna odluka o počasnom građaninu Subotice

SUBOTICA - Odbornička grupa „DSHV – LSV – ujedinjeni za demokratsku Suboticu“ nije podržala odluku da počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić bude ovogodišnji dobitnik zvanja Počasni građanin Subotice. S druge strane, podržali su odluku da ovogodišnji dobitnici priznanja „Pro urbe“ budu matematičar svetskog glasa dr Endre Šili, spisateljica Ildiko Lovaš i neformalna grupa „Naše malo je nekome sve“. 

LSV

Odbornik LSV Robert Damjanović Čokić ističe da je sramota u istom danu spominjati akademika Šilija i Tomislava Karadžića. 

- Svako ko malo razmišlja zna da nije lako doći do zvanja akademika i člana Kraljevske akademije, tako da ne treba te dve ličnosti u jednom danu spominjati. Mislimo da je sramotan ovaj izbor - kaže Robert Damjanović Čokić.

 (SzILSV, 02.07.2021)



Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Kisačani: Vojvođanski front pokazao da ima ko da nas čuje i razume

Po ko zna koji put u proteklom periodu, i danas su kandidati i kandidatkinje liste Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Novi Sad za odbornike u Skupštini grada razgovarali sa građanima ispred pijace u Kisaču.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

Građani i građanke Novog Sada i prigradskih naselja sa kojima su aktivisti i aktivistkinje Vojvođanskog fronta – ujedinjeni za demokratski Novi Sad razgovarali i tokom protekle nedelje (od 24. do 31.maja) na uličnim akcijama širom grada i prigradskih naselja, velikom većinom su poručili da ih raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka u Vojvođanski front.
Odbori LSV | Petak, 29. 05. 2020. | Komentara: 0

Grujić: Naši kandidati za odbornike nemaju ličnih interesa i nisu preletači

Našu listu čine odgovorni ljudi različitih zanimanja, interesovanja i obrazovanja - kaže Miroslav Grujić, nosilac liste „Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Kikindu - LSV i ZZV“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook