Sramotno što se već dve godine čeka na optužnicu protiv osumnjičenih za gradnju fabrike vode u Zrenjaninu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2022. | Komentara: 0

Sramotno što se već dve godine čeka na optužnicu protiv osumnjičenih za gradnju fabrike vode u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Odbornik u Skupštini grada Zrenjanina i portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ističe da je sramotno što i dve godine posle hapšenja odgovornih lica iz gradske uprave,  zrenjaninskog „Vodovoda i kanalizacije, kao i direktora firme „Gruppo Zilio“, koja je sa gradom Zrenjaninom potpisala ugovor o izgradnji Postrojenja za prečišćavanje vode, ovaj slučaj još nije dobio epilog. 

LSV

- Građani su se nadali da će sve protivzakonite i kriminalne aktivnosti vezane za ovu investiciju biti otkrivene i da će vinovnici biti kažnjeni.Takođe je bitno naglasiti da nikada nije utvrđena politička odgovornost svih onih koji su učestvovali u procesu donošenja odluka vezanih za izgradnju Postrojenja za prečišćavanje vode. Zrenjaninci već godinama nemaju ispravnu pijaću vodu. Proces rešavanja ovog problema, posebno od 2012. godine, bio je prepun netransparentnih, sumnjivih i kriminalnih radnji. Ispravne pijaće vode nema na vidiku i baš zato je bitno svakodnevno tražiti kažnjavanje odgovornih za sve kriminalne aktivnosti i utvrđivanje političke odgovornosti za katastrofalnu situaciju vezanu za vodu u Zrenjaninu - kaže Marton.

 
(SzILSV, 09.03.2022)Odbori LSV | Sreda, 29. 03. 2023. | Komentara: 0

Pokrajina daje, mi ne uzimamo novac za pošumljavanje. Zašto?

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej Smiljana Stančić pitala je, na zasedanju skupštine, predstavnike vlasti zašto opština Novi Bečej godinama ne koristi ponuđena pokrajinska sredstva za pošumljavanje, koja su na raspolaganju svake godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Da li je pokrajinski sekretar Sakalaš naložio isticanje zastave AP Vojvodine u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Žoltu Sakalaša da li su nadležni organi u sekretarijatu koji vodi utvrdili zašto na zgradi Skupštine grada Zrenjanina nije istaknuta zastava Autonomne Pokrajine Vojvodine i da li je naloženo njeno isticanje.
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Iz Skupštine grada nagoveštavamo promene koje su preko potrebne Zrenjaninu

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina odlučili su da se vrate u skupštinske klupe.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook