Sramotno što se već dve godine čeka na optužnicu protiv osumnjičenih za gradnju fabrike vode u Zrenjaninu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2022. | Komentara: 0

Sramotno što se već dve godine čeka na optužnicu protiv osumnjičenih za gradnju fabrike vode u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Odbornik u Skupštini grada Zrenjanina i portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ističe da je sramotno što i dve godine posle hapšenja odgovornih lica iz gradske uprave,  zrenjaninskog „Vodovoda i kanalizacije, kao i direktora firme „Gruppo Zilio“, koja je sa gradom Zrenjaninom potpisala ugovor o izgradnji Postrojenja za prečišćavanje vode, ovaj slučaj još nije dobio epilog. 

LSV

- Građani su se nadali da će sve protivzakonite i kriminalne aktivnosti vezane za ovu investiciju biti otkrivene i da će vinovnici biti kažnjeni.Takođe je bitno naglasiti da nikada nije utvrđena politička odgovornost svih onih koji su učestvovali u procesu donošenja odluka vezanih za izgradnju Postrojenja za prečišćavanje vode. Zrenjaninci već godinama nemaju ispravnu pijaću vodu. Proces rešavanja ovog problema, posebno od 2012. godine, bio je prepun netransparentnih, sumnjivih i kriminalnih radnji. Ispravne pijaće vode nema na vidiku i baš zato je bitno svakodnevno tražiti kažnjavanje odgovornih za sve kriminalne aktivnosti i utvrđivanje političke odgovornosti za katastrofalnu situaciju vezanu za vodu u Zrenjaninu - kaže Marton.

 
(SzILSV, 09.03.2022)Odbori LSV | Subota, 07. 05. 2022. | Komentara: 0

LSV traži ostavke zbog urušavanja krova zrenjaninskog pozorišta

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je obrušavanje dela krova zrenjaninskog pozorišta samo još jedan od brojnih primera nesposobnosti lokalnih vlasti. Odgovorni za dešavanja u pozorištu moraju podneti ostavke!
Odbori LSV | Sreda, 04. 05. 2022. | Komentara: 0

Zašto opština Šid finansira osuđenog ratnog zločinca?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva lokalne vlasti u Šidu da prekinu finansiranje udruženja građana koja su osnovali osuđeni ratni zločinci.
Odbori LSV | Utorak, 01. 02. 2022. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan, naš glavni grade!

Novi Sad je bio je i ostao jedan od najlepših i najprestižnijih univerzitetskih i urbanih centara.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook