Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 12. 2014. | Komentara: 0

Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin kritikovao je danas odluku lokalne vlasti da podigne cenu pijaće vode u tom gradu, uprkos činjenici da je njenom krivicom poništen tender za izgradnju fabrike vode zbog čega su građani dvostruko oštećeni.

LSVZrenjaninski ligaši u saopštenju ukazuju da će zbog toga neznanje i nesposobnost naprednih vlasti da plate građani. Podseća se da je  napredna zrenjaninska vlast prvo onemogućila izgradnju fabrike vode, raskinula potpisan ugovor odbacujući pri tom garancije Vlade Republike Srbije i time izazavali međunarodni spor koji će građane Zrenjanina koštati barem pet miliona evra.
– Zatim je napredna vlast napravila svoju "kombinaciju", da budu i oni zadovoljni, ali, kao i ostali napredni kadrovi poznati po svojoj stručnosti i obrazovanju širom Srbije, ni ovi naši nisu uspeli da raspišu običan tender kako zakon zapoveda, pa je Republička komisija u potpunosti poništila nabavku pijaće vode zbog  nezakonitosti. Rezultat - nema fabrike vode i čiste i zdrave vode – istaknuto je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.  
 
(BILSV, 26. 12. 2014)



Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook