Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 12. 2014. | Komentara: 0

Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin kritikovao je danas odluku lokalne vlasti da podigne cenu pijaće vode u tom gradu, uprkos činjenici da je njenom krivicom poništen tender za izgradnju fabrike vode zbog čega su građani dvostruko oštećeni.

LSVZrenjaninski ligaši u saopštenju ukazuju da će zbog toga neznanje i nesposobnost naprednih vlasti da plate građani. Podseća se da je  napredna zrenjaninska vlast prvo onemogućila izgradnju fabrike vode, raskinula potpisan ugovor odbacujući pri tom garancije Vlade Republike Srbije i time izazavali međunarodni spor koji će građane Zrenjanina koštati barem pet miliona evra.
– Zatim je napredna vlast napravila svoju "kombinaciju", da budu i oni zadovoljni, ali, kao i ostali napredni kadrovi poznati po svojoj stručnosti i obrazovanju širom Srbije, ni ovi naši nisu uspeli da raspišu običan tender kako zakon zapoveda, pa je Republička komisija u potpunosti poništila nabavku pijaće vode zbog  nezakonitosti. Rezultat - nema fabrike vode i čiste i zdrave vode – istaknuto je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.  
 
(BILSV, 26. 12. 2014)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook