Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Zrenjanin, 26. januar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.

LSV

Ni posle osam godina od početka investicije  preduzeća „Gruppo Zilio“ problem neispravne pijaće vode nije rešen, a jasno je da se to neće ni dogoditi.

Jučerašnje obraćanje komisije JKP „Vodovod i kanalizacija“ u kojem je jasno naglašeno da Fabrika vode nije ispunila niti jedan od 34 tehnička uslova propisana javnom nabavkom, kao i današnji odgovor direktora Fabrike vode Bojana Dimkića, ukazuju da je na delu opšta šizofrenija, koja građane Zrenjanina čini žrtvama.

I danas će Zrenjaninci potrošiti najmanje 50.000 evra za kupovinu vode u prodavnicama!

LSV već godinama ukazuje na nestručnost, bahatost i neodgovornost lokalnih vlasti i svih nadležnih za rešavanje problema pijaće vode.

Godinama lažu i muljaju. Iz nedelje u nedelju su obećavali i lagali!

Došlo je krajnje vreme da se utvrdi politička i svaka druga odgovornost onih koji godinama troše novac građana Zrenjanina, a ne rešavaju problem.

Tražimo hitnu reakciju državnih organa i kažnjavanje odgovornih.

Zrenjanin više nema vremena na čeka!

Bojan Kostreš
predsednik Gradskog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
ZrenjaninOdbori LSV | Petak, 12. 11. 2021. | Komentara: 0

IN MEMORIAM Miloš Đ. Šibul (1977-2021)

Sve je danas uspeo da nas rastuži, a celog života se trudio da nas nasmeje i raspoloži. Iznenada i bez pozdrava, u svojoj 45. godini, napustio nas je naš drugar, prijatelj, brat, suprug i otac, a pre svega velik čovek Miloš Đ. Šibul.
Odbori LSV | Petak, 22. 10. 2021. | Komentara: 0

Drumsko-železnički most konačno nazvati Most 23. oktobra

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građankama i građanima Novog Sada 77. godišnjicu oslobođenja grada od fašizma u Drugom svetskom ratu i ponavlja zahtev da se novi železničko-drumski most u Novom Sadu nazove Most 23. oktobra.
Odbori LSV | Petak, 22. 10. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Nećemo da budemo statisti u zrenjaninskom parlamentu

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je da je jedan od osnovnih alata opozicionog delovanja u demokratskim društvima bojkot institucija.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook