Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 02. 2021. | Komentara: 0

Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Volimo te, glavni grade i želimo ti da budeš još lepši, još uređeniji i još veći!

To je poruka aktivista i aktivistkinja Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad koji su i danas, kao i prethodnih godina, na zgradi LSV istakli ogroman transparent na kojem piše „Novi Sad je nama glavni grad“.

LSV

Kao jedan je od najprestižnijih univerzitetskih i urbanih centara i nesporni lider ovog dela Evrope, Novi Sad je danas tamo gde mu je i mesto, u društvu sa najlepšim evropskim gradovima.

Bez obzira na sve teškoće u okruženju i čitavom svetu, Novi Sad jednako uspeva da se strateški razvija, gradi i osavremenjuje. 

Ponosni smo na to!

I puno nam je srce što je 2019. bio Omladinska prestonica Evrope i što će sledeće godine biti Evropska prestonica kulture!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi SadOdbori LSV | Petak, 01. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Regionalni vodovodi jedini put da Vojvođani dobiju ispravnu vodu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka kikindskih vlasti da kubik vode i kanalizacionih usluga poskupi za 39,40% skandalozna. Građani Kikinde zahtevaju ispravnu pijaću vodu, a ne drastična poskupljenja.

Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.
Odbori LSV | Subota, 07. 05. 2022. | Komentara: 0

LSV traži ostavke zbog urušavanja krova zrenjaninskog pozorišta

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je obrušavanje dela krova zrenjaninskog pozorišta samo još jedan od brojnih primera nesposobnosti lokalnih vlasti. Odgovorni za dešavanja u pozorištu moraju podneti ostavke!ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook