Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 02. 2021. | Komentara: 0

Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Volimo te, glavni grade i želimo ti da budeš još lepši, još uređeniji i još veći!

To je poruka aktivista i aktivistkinja Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad koji su i danas, kao i prethodnih godina, na zgradi LSV istakli ogroman transparent na kojem piše „Novi Sad je nama glavni grad“.

LSV

Kao jedan je od najprestižnijih univerzitetskih i urbanih centara i nesporni lider ovog dela Evrope, Novi Sad je danas tamo gde mu je i mesto, u društvu sa najlepšim evropskim gradovima.

Bez obzira na sve teškoće u okruženju i čitavom svetu, Novi Sad jednako uspeva da se strateški razvija, gradi i osavremenjuje. 

Ponosni smo na to!

I puno nam je srce što je 2019. bio Omladinska prestonica Evrope i što će sledeće godine biti Evropska prestonica kulture!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 01. 12. 2011. | Komentara: 0

Rvačima "Proletera" jedanaesta titula šampiona države

ZRENJANIN – Rvači zrenjaninskog "Proletera" proteklog vikenda osvojili su jedanaestu titulu ekipnog prvaka države u grčko-rimskom stilu, i to nakon ubedljivog trijumfa u plej-ofu, održanom u novoj hali sportova u tom gradu.
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 12. 2011. | Komentara: 0

Nasilje nevidljivo ako se ne prijavi

ZRENJANIN – U Sigurnoj kući u Zrenjaninu trenutno borave tri žene i jedno dete, a trend je isti kao i prošle godine, što znači da je tokom godine u ovoj ustanovi boravilo 50 korisnica ovih usluga, izjavila je danas rukovodilac Sigurne kuće u Zrenjeninu Teodora Lazić.
Odbori LSV | Sreda, 30. 11. 2011. | Komentara: 0

Ligaši podižu kvalitet života u mesnim zajednicama

SUBOTICA – Lige socijaldemokrata Vojvodine za svoj cilj postavlja poboljšanje kvaliteta života i aktivno radi na njegovom ostvarivanju, istakla je juče potpredsednica Mesnog odbora LSV u Peščari Monika Ikotić, i pozvala građane i građanke da 11. decembra, kada se održavaju ponovljeni izbori za četiri mesne zajednice, izađu na birališta i glasaju za Ligu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook