Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 02. 2021. | Komentara: 0

Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Volimo te, glavni grade i želimo ti da budeš još lepši, još uređeniji i još veći!

To je poruka aktivista i aktivistkinja Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad koji su i danas, kao i prethodnih godina, na zgradi LSV istakli ogroman transparent na kojem piše „Novi Sad je nama glavni grad“.

LSV

Kao jedan je od najprestižnijih univerzitetskih i urbanih centara i nesporni lider ovog dela Evrope, Novi Sad je danas tamo gde mu je i mesto, u društvu sa najlepšim evropskim gradovima.

Bez obzira na sve teškoće u okruženju i čitavom svetu, Novi Sad jednako uspeva da se strateški razvija, gradi i osavremenjuje. 

Ponosni smo na to!

I puno nam je srce što je 2019. bio Omladinska prestonica Evrope i što će sledeće godine biti Evropska prestonica kulture!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2023. | Komentara: 0

Puna usta praznog patriotizma

Vojvođani LSV poziva nadležne inspekcije da kazne odgovorne u gradu Zrenjaninu zbog nepodobnog načina isticanja državne zastave.
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Vojvođani su večeras uz ProGlas u Novom Sadu!

Vojvođani 17. decembra na izborima za republički i pokrajinski parlament imaju priliku da se izbore da se glas Vojvodine čuje u naredne četiri godine. Vojvodina može da bude faktor promene. Ali, da bi se glas zaista čuo potrebna je najšira mobilizacija građana.
Odbori LSV | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Pogodnosti za plaćanje komunalnih usluga za sve građane Srbije!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da odluka da samo građani Beograda imaju privilegiju plaćanja računa na rate i otpisa kamate, dok danas, 1. novembra 2023. godine, svedočimo poskupljenju cene plina za 10% i 8% skupljoj ceni struje, predstavlja duboku nepravdu i stvara ozbiljnu socijalnu i ekonomsku nejednakost. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook