Vreme je za Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 05. 2020. | Komentara: 0

Vreme je za Zrenjanin

Zrenjanin, 13. maj 2020 - Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine izlaze na izbore 21. juna 2020. godine da bi pobedili ovo bezumlje koje Zrenjaninom vlada već godinama. Vreme je da građani Zrenjanina prestanu da trpe zbog nesposobne, neodgovorne i bahate vlasti.

LSV

U svakodnevnom smo kontaktu sa građanima i vrlo dobro znamo kako građani Zrenjanina i okolnih sela teško žive i sa kojim problemima se svakodnevno suočavaju. Zrenjaninci nisu građani drugog reda. Vreme je da se građanima Zrenjanina vrati zasluženo dostojanstvo. 

Zrenjanin je nekad bio industrijski grad, jedan od privredno najrazvijenijih centara u bivšoj Jugoslaviji osamdesetih godina prošlog veka sa jakom prehrambenom, ali i metalnom, tekstilnom i hemijskom industrijom. Vreme je da se našem Zrenjaninu vrati stari sjaj.

Takođe, naš grad je uvek bio multikulturalna sredina za primer u kojoj su u zajedničkom suživotu složno živeli pripadnici preko 20 nacija. Vreme je da se u našem Zrenjaninu obnovi jedinstvo.

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine će se boriti za to da ljudi prestanu masovno da odlaze odavde. Zadatak svih nas je da uradimo sve da naši mladi sugrađani imaju uslove da ostanu u svojim selima, u našem Zrenjaninu, u našoj Vojvodini i našoj državi, da ovde rade i zarađuju, da ovde stvaraju porodice i grade svoje živote. 

Mi imamo samo jedan dom – Zrenjanin. Uložićemo svu našu energiju da naš grad i naša sela učinimo boljim. Mi koji živimo ovde najbolje znamo šta je potrebno da bismo u Zrenjaninu živeli bolje. Samo zajedničkim naporima možemo Zrenjanin, Vojvodinu i Srbiju učiniti uspešnijim. Zato smo se okupili u Vojvođanski front. Vreme je za Vojvođanski front, vreme je za Zrenjanin!

Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook