Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 05. 06. 2021. | Komentara: 0

Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

Novi Sad, 05. jun 2021 - Na sednici Skupštine grada Vršca održanoj prošlog septembra poslovi radova na putevima povereni su preduzeću A.D. „Sremput“ iz Rume.

LSV

I pored stalnih pohvala na račun stanja puteva u Vršcu, na ulicama grada je sasvim drugačija slika. Zbog toga su odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Vršca postavili niz pitanja vezanih za katastrofalno stanje u ulicama u kojima putevi decenijama nisu sanirani.

Kao primer odbornici LSV naveli su Margitsku ulicu, koja više liči na biciklističku stazu sa kraterima raznih dimenzija. Vršački ligaši pomenuli su i Sutjesku, Gundlićevu, ulice Nikole Neškovića, Danila Ilića, deo Sterijine. Poseban problem u ovim vršačkim ulicama nastaje posle kišnih padavina. Tada se ulice pretvaraju u reke.

Odgovor SNS na pitanja odbornika LSV bio je da pomenute ulice nisu od prioriteta. 

LSV se pita kako to vršačka vlast određuje prioritete.

Nisu li svi građani Vršca zaslužili puteve koji su dostojni XXI veka?

Ponašanje vlasti, očito je, pokazuje da nisu.

LSV će, uz pomoć građana, nastaviti borbu za moderan i uređen grad Vršac.

Naša sredina to zaslužuje!

Marija Miljkov
odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Vršca




Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin će ostati u sportskom vrhu

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine se, kao društveno odgovorna politička organizacija, bavi analizom svih segmenata društvenog života, a prethodne nedelje je, kroz tribinu „Aktuelno stanje fudbala u Vojvodini“ u organizaciji Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin, sagledano stanje u fudbalu u Zrenjaninu i Vojvodini, kao najmasovnijeg sporta – rekao je danas predsednik Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin mr Vojislav Matić.
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

LSV Novi Sad: Edukacijom protiv vandalizma!

NOVI SAD – Odbornička grupa Lige saocijalemokrata Vojvodine u Novom Sadu traži od nadležnih da se kroz niz edukativnih radionica u novosadskim osnovnim i srednjim školama mladim sugrađanima od najranijeg doba skrene pažnja o pojmu i značaju javne svojine, piše današnji Dnevnik.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook