Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 05. 06. 2021. | Komentara: 0

Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

Novi Sad, 05. jun 2021 - Na sednici Skupštine grada Vršca održanoj prošlog septembra poslovi radova na putevima povereni su preduzeću A.D. „Sremput“ iz Rume.

LSV

I pored stalnih pohvala na račun stanja puteva u Vršcu, na ulicama grada je sasvim drugačija slika. Zbog toga su odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Vršca postavili niz pitanja vezanih za katastrofalno stanje u ulicama u kojima putevi decenijama nisu sanirani.

Kao primer odbornici LSV naveli su Margitsku ulicu, koja više liči na biciklističku stazu sa kraterima raznih dimenzija. Vršački ligaši pomenuli su i Sutjesku, Gundlićevu, ulice Nikole Neškovića, Danila Ilića, deo Sterijine. Poseban problem u ovim vršačkim ulicama nastaje posle kišnih padavina. Tada se ulice pretvaraju u reke.

Odgovor SNS na pitanja odbornika LSV bio je da pomenute ulice nisu od prioriteta. 

LSV se pita kako to vršačka vlast određuje prioritete.

Nisu li svi građani Vršca zaslužili puteve koji su dostojni XXI veka?

Ponašanje vlasti, očito je, pokazuje da nisu.

LSV će, uz pomoć građana, nastaviti borbu za moderan i uređen grad Vršac.

Naša sredina to zaslužuje!

Marija Miljkov
odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Vršca




Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Prevencija najvažnija u borbi protiv nasilja nad ženama

NOVI SAD – Centar za socijalni rad počeo je danas akciju "Prekini tišinu" u okviru manifestacije "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama", koja se organizuje povodom 25. novembra, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Liga tražila punu platu za trudnice i pre pet godina

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine je još 2006. godine pokrenula inicijativu koja se ticala izmene Zakona o zdravstvenom osiguranju, kojom je traženo da trudnice na porodiljskom osustvu dobijaju punu platu umesto 65 odsto, istakao je danas potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović.
Odbori LSV | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

Pomoć šestočlanoj porodici

NOVI SAD - Mesni odbor „Dunav“ Gradskog odbora LSV Novi Sad organizovao je humanitarnu akciju povodom obeležavanja međunarodnog Dana deteta prilikom koga su članice i članovi ovog odbora odneli pakete pomoći jednoj porodici koja živi u blizini stare fabrike „Niva“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook