Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 05. 06. 2021. | Komentara: 0

Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

Novi Sad, 05. jun 2021 - Na sednici Skupštine grada Vršca održanoj prošlog septembra poslovi radova na putevima povereni su preduzeću A.D. „Sremput“ iz Rume.

LSV

I pored stalnih pohvala na račun stanja puteva u Vršcu, na ulicama grada je sasvim drugačija slika. Zbog toga su odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Vršca postavili niz pitanja vezanih za katastrofalno stanje u ulicama u kojima putevi decenijama nisu sanirani.

Kao primer odbornici LSV naveli su Margitsku ulicu, koja više liči na biciklističku stazu sa kraterima raznih dimenzija. Vršački ligaši pomenuli su i Sutjesku, Gundlićevu, ulice Nikole Neškovića, Danila Ilića, deo Sterijine. Poseban problem u ovim vršačkim ulicama nastaje posle kišnih padavina. Tada se ulice pretvaraju u reke.

Odgovor SNS na pitanja odbornika LSV bio je da pomenute ulice nisu od prioriteta. 

LSV se pita kako to vršačka vlast određuje prioritete.

Nisu li svi građani Vršca zaslužili puteve koji su dostojni XXI veka?

Ponašanje vlasti, očito je, pokazuje da nisu.

LSV će, uz pomoć građana, nastaviti borbu za moderan i uređen grad Vršac.

Naša sredina to zaslužuje!

Marija Miljkov
odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Vršca




Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Škola i dalje bez fiskulturne sale

BAČKA PALANKA - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka Vladimir Trkulja skrenuo je danas pažnju javnosti na nesposobnost ove, ali i prethodnih, opštinske vlasti u tom mestu. On je u saopštenju za javnost, kao jedan od problema izdvojio činjenicu da Osnovna škola u centru Bačke Palanke, koja postoji više od 100 godina, nema fiskulturnu salu.
Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Svim trudnicama 100 odsto naknade

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina poziva sve odbornike da podrže i priključe se našoj inicijativi da trudnicama zrenjaninske opštine od 1. januara 2012. godine, iz gradskog budžeta bude isplaćivana razlika između iznosa zarade iz sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja,
Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Saradnja grada i DES-a

NOVI SAD - Tokom narednog perioda biće organizovana poseta direktora novosadskih javnih i javno-komunalnih preduzeća DES-u, firmi za profesionalnu rehabilitaciju, radno osposobljavanje i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kako bi se pronašli načini da se poboljša saradnja sa gradskim preduzećima, dogovoreno je nakon današnje posete čelnih ljudi Novog Sada toj firmi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook