Bačić ponovo na čelu kikindske Omladine LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 27. 05. 2014. | Komentara: 0

Bačić ponovo na čelu kikindske Omladine LSV

KIKINDA - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda sinoć je za predsednika izabran Andrej Bačić, koji je tu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu. Za potpredsednice izabrane su Slađana Kockar i Jovana Jerinkić.

LSV

Kikindski odbor LSVO podržao je kandidaturu Nenada Miškovića za predsednika LSVO.

U izveštaju o radu u prethodnom periodu, Bačić je naglasio da je u prethodnom periodu kikindska omladina bila izuzetno aktivna i da je jedina u gradu pokretala političke teme kojima treba svaki politički podmladak da se bavi. Najavio je još intezivniji rad na važnim problemima koji muče mlade, ali i na nalaženju rešenja za iste.

(BILSV, 27.05.2014)



Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook