Bojana Begović na čelu LSVO

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 

LSV

Glasanju se pristupilo nakon što je prethodno rukovodstvo predstavilo izveštaj o radu u protekloj godini, a skupština ga usvojila. Begovićeva je nakon izbora ukazala da je u narednom periodu pred Omladinom LSV veliki zadatak, s obzirom da su mladi ljudi u današnje vreme vrlo pasivni.

– Na nama je da aktiviramo pre svega naše ljude, ali zadatak nam je da se obratimo svim mladima i od njih čujemo koji su to njihovi stvarni problemi – navela je Begovićeva. Predsednica LSVO je ukazala i da se u narednom periodu neće preduzimati aktivnosti i kampanje bez da se prvo ne konsultuju mladi koji će ukazati na stvarne probleme i potrebe.

– Fokus našeg rada biće na programskim i strateškim dokumentima, ali i na zapošljavanju i samozapošljavanju mladih. Takođe, radićemo na pojačavanju autonomaške i antifašističke priče, koja je uvek bila prepoznatljiva za Omladinu Lige – istakla je Bojana Begović.

Galeriju fotografija sa Izborne skupštine pogledajte u rubrici LSV Foto.

(BILSV, 23. 05. 2015)



Omladina LSV | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

Promocija ideala i vrednosti

Član Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Zrenjanina Mišo Živanov učestvovao je u seminaru “Promising Politicians” koji je koncipiran kao serija od tri odvojene celine predavanja i treninga od po četiri dana u toku 2011. godine.
Omladina LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Mladi moraju učestvovati u donošenju odluka

ZRENJANIN - Današnjom akcijom pod nazivom „Budi deo naše kuće" članice i članovi Omladine GrO LSV Zrenjanin ukazali su na položaj mladih u Srbiji, kao i na to da rešavanje problema mladih nije moguće bez njihovog učešća u procesu donošenja odluka koje ih se tiču.
Omladina LSV | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 0

LSVO obeležio Dan tolerancije u Kikindi

KIKINDA - Povodom 16. novembra, Međunarodnog dana tolerancije, Gradski odbor Omladine LSV Kikinda organizovao je  danas uličnu akciju sa ciljem podizanja svesti javnosti, naročito mladih, o postojanju diskriminacije na svim nivoima, ali i njihovoj ličnoj ulozi u borbi protiv mržnje i predrasuda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook