Hitno sanirati ruinirane objekte

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 22. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno sanirati ruinirane objekte

NOVI SAD, 22. jul - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pre samo nekoliko dana upozorio je da postoji veliki broj objekata u Novom Sadu koji su u ruiniranom stanju zbog čega preti opasnost usled njihovog urušavanja.

Danas je u centru grada došlo do urušavanja većeg dela kuće koju koristi Slovački kulturni centar „Pavel Jozef Šafarik". Na sreću, nije bilo prolaznika u tom trenutku, te nema povređenih.

Žalimo zbog ovog događaja i napominjemo da ovo nije usamljen slučaj i da je u Novom Sadu veliki broj objekata na kojima postoje oštećenja koja, pored toga što prete od urušavanja, predstavljaju i opasnost po građane.

Stoga još jednom apelujemo na nadležne u gradu da pristupe rešavanju problema održavanja ruiniranih objekata i da pod hitno započnu njihovu sanaciju, da deluju preventivno. Pre nego što se nekome nešto dogodi.

 

Gradski odbor
Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad

 




Omladina LSV | Četvrtak, 16. 06. 2011. | Komentara: 0

Predsednica LSVO na Saboru Kluba mladih IDS

NOVIGRAD - Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Dragana Dukić prisustvovala je šestom Saboru kluba mladih Istarskog demokratskog sabora (IDS) koji je održan u Novigradu, u Republici Hrvatskoj.
Omladina LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Hiljadu balona za Dan pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležila je danas u centru Novog Sada Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom. Tom prilikom pušteno je 1000 šarenih balona, a članica Izvršnog odbora Omladine LSV Tijana Eter istakla je da nas činjenica da se ta dva važna datuma obeležavaju u jednom, podseća da je borba protiv fašizma jedna od temeljnih vrednosti EU.
Omladina LSV | Petak, 06. 05. 2011. | Komentara: 0

1000 balona povodom Dana pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležiće u nedelju 8. maja Dan pobede nad fašizmom puštanjem 1000 balona u centru Novog Sada. Tim povodom LSVO će najpre organizovati uličnu akciju u Zmaj Jovinoj ulici ispred broja 19. sa početkom u 12 časova.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook