Hitno sanirati ruinirane objekte

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 22. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno sanirati ruinirane objekte

NOVI SAD, 22. jul - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pre samo nekoliko dana upozorio je da postoji veliki broj objekata u Novom Sadu koji su u ruiniranom stanju zbog čega preti opasnost usled njihovog urušavanja.

Danas je u centru grada došlo do urušavanja većeg dela kuće koju koristi Slovački kulturni centar „Pavel Jozef Šafarik". Na sreću, nije bilo prolaznika u tom trenutku, te nema povređenih.

Žalimo zbog ovog događaja i napominjemo da ovo nije usamljen slučaj i da je u Novom Sadu veliki broj objekata na kojima postoje oštećenja koja, pored toga što prete od urušavanja, predstavljaju i opasnost po građane.

Stoga još jednom apelujemo na nadležne u gradu da pristupe rešavanju problema održavanja ruiniranih objekata i da pod hitno započnu njihovu sanaciju, da deluju preventivno. Pre nego što se nekome nešto dogodi.

 

Gradski odbor
Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad

 




Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 07. 2015. | Komentara: 0

U znak večnog sećanja i zahvalnosti Svetozaru Tozi Markoviću, narodnom heroju NOB-a

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas venac na spomenik narodnom heroju Svetozaru Tozi Markoviću povodom 13. jula, dana kada je rođen narodni heroj.
Omladina LSV | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Bez kompromisa protiv revizije i prekrajanja istorije NOB-a

Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Nenadom Vezmarom, prisutvovala je danas obeležavanju godišnjice Dana ustanka naroda Srbije 7. jula. Oni su na Fruškoj gori, kod spomenika „Sloboda" odali počast svim nastradalim i pogunulim borcima i borkinjama NOB-a u Srbiji i Vojvodini.
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook