Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 27. 05. 2014. | Komentara: 0

Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

ZRENJANIN – Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Gradske organizacije Zrenjanin, sinoć je izabrano novo rukovodstvo - predsednica i potpredsednici.

LSV

Podrškom svih prisutnih članova i članica Omladine za predsednicu izabrana je Adrijana Sič, studentkinja Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, dok su za potpredsednike izabrani Darko Popov i Miloš Savin.

Adrijana Sič izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare da joj je veliko zadovoljstvo i čast na ukazanom poverenju.

- Sigurna sam da ćemo za vrlo kratko vreme pokazati odlične rezultate u oblasti omladinske politike skretanjem pažnje na probleme koji muče mlade sugrađanke i sugrađane i da ćemo svojim predlozima dati svoj ne mali doprinos u unapređenju našeg grada. Omladina LSV-a ima kapacitete da postane funkcionalan servis naših mladih Zrenjaninaca i Zrenjaninki i uverena sam da će to vrlo brzo svi moći da primete – istakla je Sič.

(BILSV, 27. 05. 2014)




Omladina LSV | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

ZRENJANIN - Omladina Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je danas drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi, na Odeljenju za transfuziologiju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.
Omladina LSV | Ponedeljak, 12. 03. 2012. | Komentara: 0

Motivisati i pokretati mlade ljude

ZRENJANIN – Omladina Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je danas akciju "Budi deo naše kuće", tokom koje su omladinci i omladinke ispred Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" razgovarali sa Zrenjaninkama i Zrenjanincima o potrebi mladih ljudi da ostanu da žive, školuju se, rade i grade svoj život u svom rodnom gradu. 
Omladina LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

Podrška protestima protiv usvajanja ACTA sporazuma

Novi Sad, 27. februara - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine se aktivno uključuje i pridružuje protestima protiv cenzure interneta i pokušaja gušenja slobodnog govora i razmeni informacija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook