Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 27. 05. 2014. | Komentara: 0

Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

ZRENJANIN – Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Gradske organizacije Zrenjanin, sinoć je izabrano novo rukovodstvo - predsednica i potpredsednici.

LSV

Podrškom svih prisutnih članova i članica Omladine za predsednicu izabrana je Adrijana Sič, studentkinja Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, dok su za potpredsednike izabrani Darko Popov i Miloš Savin.

Adrijana Sič izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare da joj je veliko zadovoljstvo i čast na ukazanom poverenju.

- Sigurna sam da ćemo za vrlo kratko vreme pokazati odlične rezultate u oblasti omladinske politike skretanjem pažnje na probleme koji muče mlade sugrađanke i sugrađane i da ćemo svojim predlozima dati svoj ne mali doprinos u unapređenju našeg grada. Omladina LSV-a ima kapacitete da postane funkcionalan servis naših mladih Zrenjaninaca i Zrenjaninki i uverena sam da će to vrlo brzo svi moći da primete – istakla je Sič.

(BILSV, 27. 05. 2014)




Omladina LSV | Petak, 12. 08. 2011. | Komentara: 0

Stvoriti perspektivu za mlade ljude

ZRENJANIN - Gradska organizacija Omladine LSV Zrenjanin saopštila je danas da LSVO kroz Akcioni plan politike za mlade nastoji da izgradi demokratsko društvo solidarnosti, slobode, ravnopravnosti, socijalne pravde, u kojem će obrazovanje biti dostupno svima.
Omladina LSV | Sreda, 03. 08. 2011. | Komentara: 0

LSVO na IUSY Festivalu u Austriji

Tokom poslednje nedelje jula, četrdeset i dvoje predstavnika Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) prisustvovalo je najbrojnijem okupljanju mladih socijalista i socijaldemokrata sveta, u Eurokampu u mestu Weissenbach/Attersee u Austriji.
Omladina LSV | Sreda, 03. 08. 2011. | Komentara: 0

Podrška Somborskom letu za mlade

SOMBOR - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor dala je punu podršku projektu Somborsko leto za mlade, koje treći put za redom priređuju nevladine organizacije koje se bave mladima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook