Kako će preletači oprati ruke?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Kako će preletači oprati ruke?

KIKINDA – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi organizovala je akciju povodom 15. oktobra - Svetskog dana čistih ruku. Oni su tom prilikom Kikinđanima i Kikinđankama delili flajere i razgovarali sa njima o prevenciji bolesti prljavih ruku.

LSV

- Statistika pokazuje da svake godine oko tri i po miliona dece uzrasta do godinu dana i skoro dva miliona odraslih umre od bolesti koje su posledica prljavih ruku. Iskoristili smo ovaj dan da pomognemo našem gradu, da podignemo svest građana Kikinde – istakao je tom prilikom predsednik GO LSVO Kikinda Andrej Bačić.
Kako je u Kikindi nedavno, zahvaljujući prelasku odbornika i prenosu njihovih mandata iz jedne političke partije u drugu, promenjena vlast, omladinci su sa građanima razgovarali i o političkim i moralnim načelima pojedinih lokalnih odbornika
- Poučeni činom izdajništva i nemorala odbornika - akrobata koji su „svoj“ mandat dobili glasovima stanovnika Kikinde kao predstavnici matičnih stranaka, a ne kao pojedinci, postavljamo im pitanje „Kako ćete vi, odbornici-preletači, oprati svoje ruke?“ – naglasio je Bačić.
 
(BILSV, 18.10.2013)



Omladina LSV | Četvrtak, 02. 02. 2012. | Komentara: 0

Obeležen Dan grada Novog Sada

NOVI SAD – Gradski odbor Omladine LSV Novi Sad Novi Sad obeležio je 1. februar, Dan grada, akcijom u centru tokom koje su sugrađankama i sugrađanima deljeni leci i kalendari sa motivima grada.
Omladina LSV | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 0

SVM podstiče pogrešan odnos države

Novi Sad, 01. februar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) najoštrije osuđuje zahtev Saveza vojvođanskih Mađara da se kazne za petoricu mladića koji su pre nekoliko godina brutalno pretukli Zorana Petrovića u Temerinu prepolove, po ugledu na presude za ubice Brisa Tatona.
Omladina LSV | Nedelja, 29. 01. 2012. | Komentara: 0

Obeležen Međunarodni dan žrtava holokausta

ZRENJANIN –  Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin položio je venac na mestu nekadašnje sinagoge povodom obeleavanja Međunarodnog dana sećanja na žrtve holokausta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook