Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 30. 09. 2013. | Komentara: 0

Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

NOVI SAD, 30. septembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih državnih organa, na čelu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, da posle tri dana jasno kažu:

1. Koliko je ljudi uhapšeno zbog toga što su po treći put ugrozili bezbednost građana ove zemlje preteći rušenjem i paljenjem Beograda?

LSV

2. Da li su i kada će biti privedeni pravdi i imenovani njihovi nalogodavci?

3. Kako je moguće da pripadnici zabranjenog “Obraza” nesmetano deluju u javnosti?

4. Da li su obavljeni informativni razgovori sa svim onim osobama koje su prijavljivale preteće skupove u vreme Parade ponosa?

5. Ko će da podnese ostavku ili snosi druge posledice zbog toga što su ugrožena Ustavom zagarantovana prava ljudi, koji pritom nikoga ne napadaju?
Ko će da odgovara za nepravdu nanetu ljudima koji su hteli da mirno prošetaju i za svu bruku koju je Srbija pretrpela?


Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Subota, 21. 12. 2013. | Komentara: 0

Zašto je važno biti autonomaš

KOVAČICA – Aktivisti Omladine Opštinskog odbora LSV Kovačica organizovali su akciju „Zašto je važno biti autonomaš“. Predsednica OO LSVO Kovačica Ivana Jaško rekla je na konferenciji za novinare da je akcija sprovedena u prethodnih mesec dana na pijacama u Debeljači, Padini i Kovačici gde su mladi ligaši građanima delili flajere i upoznavali ih sa razlozima zašto je važno biti autonomaš u Vojvodini.
Omladina LSV | Petak, 29. 11. 2013. | Komentara: 0

I Zrenjanincima će biti bolje u autonomnoj Vojvodini

ZRENJANIN – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu održala je danas akciju „Zašto je važno biti autonomaš u Vojvodini“, koja je za cilj imala da ukaže na to da je autonomija Vojvodine, koja ima svoju nespornu istorijsku utemeljenost, preduslov društveno-ekonomskog razvoja ove pokrajine.
Omladina LSV | Utorak, 26. 11. 2013. | Komentara: 0

I u listi ima 79 nepostojećih zanimanja

NOVI SAD, 26. novembar - Prošlo je dve nedelje od kako smo zatražili satanak sa ministrom prosvete na temu poboljšanju položaja studenata, ali odgovora i dalje nema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook