Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 30. 09. 2013. | Komentara: 0

Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

NOVI SAD, 30. septembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih državnih organa, na čelu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, da posle tri dana jasno kažu:

1. Koliko je ljudi uhapšeno zbog toga što su po treći put ugrozili bezbednost građana ove zemlje preteći rušenjem i paljenjem Beograda?

LSV

2. Da li su i kada će biti privedeni pravdi i imenovani njihovi nalogodavci?

3. Kako je moguće da pripadnici zabranjenog “Obraza” nesmetano deluju u javnosti?

4. Da li su obavljeni informativni razgovori sa svim onim osobama koje su prijavljivale preteće skupove u vreme Parade ponosa?

5. Ko će da podnese ostavku ili snosi druge posledice zbog toga što su ugrožena Ustavom zagarantovana prava ljudi, koji pritom nikoga ne napadaju?
Ko će da odgovara za nepravdu nanetu ljudima koji su hteli da mirno prošetaju i za svu bruku koju je Srbija pretrpela?


Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Četvrtak, 16. 06. 2011. | Komentara: 0

Predsednica LSVO na Saboru Kluba mladih IDS

NOVIGRAD - Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Dragana Dukić prisustvovala je šestom Saboru kluba mladih Istarskog demokratskog sabora (IDS) koji je održan u Novigradu, u Republici Hrvatskoj.
Omladina LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Hiljadu balona za Dan pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležila je danas u centru Novog Sada Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom. Tom prilikom pušteno je 1000 šarenih balona, a članica Izvršnog odbora Omladine LSV Tijana Eter istakla je da nas činjenica da se ta dva važna datuma obeležavaju u jednom, podseća da je borba protiv fašizma jedna od temeljnih vrednosti EU.
Omladina LSV | Petak, 06. 05. 2011. | Komentara: 0

1000 balona povodom Dana pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležiće u nedelju 8. maja Dan pobede nad fašizmom puštanjem 1000 balona u centru Novog Sada. Tim povodom LSVO će najpre organizovati uličnu akciju u Zmaj Jovinoj ulici ispred broja 19. sa početkom u 12 časova.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook