Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo - predsednik i potpredsednik.

LSV
 
Podrškom većine prisutnih članova i članica Omladine GrO LSV Zrenjanin, za predsednika je večeras izabran Nenad Bogdanov, student visoke tehničke škole strukovnih studija - inženjerski menadžment, dok je za potpredsednika izabran Miloš Savin, student fakulteta „Mihajlo Pupin“ - inženjer zaštite životne sredine.
 
- Mladi u našem gradu su nezadovoljni situacijom. Pored toga što nemaju perspektivu za kvalitetno obrazovanje i rad, nemaju ni gde kvalitetno da provode svoje slobodno vreme. Na nama, Omladini GrO LSV Zrenjanin, je da to stanje promenimo - izjavio je predsednik zrenjaninski omladinaca Nenad Bogdanov.
 
(BILSV, 16.04.2015)



Omladina LSV | Petak, 29. 11. 2013. | Komentara: 0

I Zrenjanincima će biti bolje u autonomnoj Vojvodini

ZRENJANIN – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu održala je danas akciju „Zašto je važno biti autonomaš u Vojvodini“, koja je za cilj imala da ukaže na to da je autonomija Vojvodine, koja ima svoju nespornu istorijsku utemeljenost, preduslov društveno-ekonomskog razvoja ove pokrajine.
Omladina LSV | Utorak, 26. 11. 2013. | Komentara: 0

I u listi ima 79 nepostojećih zanimanja

NOVI SAD, 26. novembar - Prošlo je dve nedelje od kako smo zatražili satanak sa ministrom prosvete na temu poboljšanju položaja studenata, ali odgovora i dalje nema.
Omladina LSV | Nedelja, 17. 11. 2013. | Komentara: 0

Samo na državnim fakultetima 136 nepostojećih zanimanja!

NOVI SAD - Današnji svetski dan studenata, studenti u Srbiji dočekuju studirajući profesije koje ne postoje u šifrarniku zanimanja, pa samim tim kada ih završe ne mogu ni da pronađu adekvatan posao, saopštila je danas Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook