Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 04. 06. 2014. | Komentara: 0

Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Igor Novaković ponovo je izabran za predsednika Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.
LSV



Na redovnoj Izbornoj skupštini novosadskog odbora LSVO, za potpredsednike su izabrani Marijana Bijelić i Rade Maleš. Ovom prilikom izabrano je i 13 članica i članova Gradskog odbora te, uz rukovodstvo, ovo telo broji 16 članica i članova.

Nakon izbora, Igor Novaković se zahvalio na ukazanom poverenju, istakavši da je u prethodnom periodu postojala odlična saradnja i da mu je zadovoljstvo da ponovo predstavlja GrO LSVO Novi Sad.

Novosadski omladinci su podržali kandidaturu Nenada Miškovića za predsednika LSVO, a za potpredsednike/ce Vladimira Ivančevića, Bojanu Begović i Vladana Keljevića. Za članove i članice Foruma LSVO predloženi su Rade Maleš, Marijana Bijelić, Aleksandar Borbaš, Marko Ralić-Grujić, Nenad Mihajlović, Nenad Vezmar i Noori Pal Al-Baiati
 
(BILSV, 04.06.2014)



Omladina LSV | Utorak, 24. 01. 2017. | Komentara: 0

Prevazići politiku sukoba zarad bolje budućnosti za mlade

Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine, mladi Liberalno demokratske partije, Demokratska omladina, Inicijativa mladih za ljudska prava, Socijaldemokratska omladina i Asocijacija mladih SDA Sandžaka upućuju poziv svim predstavnicima vlasti u Srbiji da rade na uspostavljanju politike pomirenja i stabilnosti kao glavnog političkog diskursa, umesto politike koju karakteriše rast tenzija i nacionalizma u regionu, a koju smo u velikoj meri imali prilike da vidimo u prethodnom periodu.
Omladina LSV | Petak, 30. 12. 2016. | Komentara: 0

Vlast da predoči mere za mlade u 2017. godini

Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine apeluje da Vlada Republike Srbije, a naročito Ministarstvo za sport i omladinu, jasno predoči šta i kako misli da uradi u vezi sa položajem mladih ljudi u ovoj zemlji tokom iduće godine.
Omladina LSV | Utorak, 06. 12. 2016. | Komentara: 0

Odgovorni za stradanje gardista moraju imati ime i prezime

Republika Srbija je dužna da angažuje sve svoje nadležne organe i službe i konačno saopšti, najpre roditeljima, a zatim i celokupnoj javnosti punu istinu o stradanju dvojice gardista, Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook