Obeležen Dan zaljubljenih

 
 
Izbori u LSV
Omladina LSV | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Obeležen Dan zaljubljenih

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad oragnizovao je uličnu akciju kojom je obeležio 14. februar, Dan zaljubljenih.

Omladina LSV

Akcija je bila simboličnog karaktera i ovom prilikom omladinke i omladinici su delili poklone za zaljubljene, kondome upakovane u srca. Kako je naveo predsednik novosadske Omladine LSV Dejan Bibić, članice i članovi GrO LSV Novi Sad okupili su se kako i malim gestom podsetili sugrađanke i sugrađane da su upravo sitnice ono što čini dan.

- Ovo nije neka velika akcija, niti nam je bila želja da pravimo nešto pompezno. Samo smo hteli da na simpatičan način podsetimo Novosađanke i Novosađane na značenje ovog datuma i, uz poklon koji im dajemo, navedemo i na razmišljanje o sigurnosti- rekao je Bibić.

(BILSV, 14.02.2012.)Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook