Otkud Demokratska stranka na protestu sa Dverima?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 06. 10. 2014. | Komentara: 0

Otkud Demokratska stranka na protestu sa Dverima?

NOVI SAD - Šokirani smo vešću da Demokratska stranka sa pripadnicima Dveri organizuje i podržava proteste na kojima se promoviše netrpeljivost, saopoštila je danas Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV
 
Oni u saopštenju pitaju kako drugačije tumačiti proteste protiv azilanata u beogradskoj opštini Mladenovac u kojima učestvuje predsednik te opštine Dejan Čokić (DS), a koje podržavaju predsednik beogradske opštine Vračar Branimir Kuzmanović (DS), predsednik opštine Smederevske Palanke Radoslav Milojičić (DS), te Dragan Jovanović, predsednik opštine Topola iz Nove Srbije i Vladan Glišić iz Dveri.
 
- Činjenica da su Dveri protiv azilanata nije iznenađenje jer je reč o organizaciji na čijoj se „porodičnoj šetnji“ skandiralo Ratku Mladiću, Radovanu Karadžiću, a zatim i „Ubij pedera“. Ne iznenađuje nas ni činjenica da sa Demokratskom strankom, koju na sva usta kritikuju po medijima, Dveri ipak mogu sarađuju, jer je njihov politički pragmatizam nadaleko poznat – ističe Omladina LSV.
 
Oni dodaju da ih u svemu tome čude funkcioneri Demokratske stranke, među kojima je i Branimir Kuzmanović koji je generalni sekretar DS.
 
- Jesu li to vrednosti za koje se oni zalažu i je li to vizija evropske Srbije koju oni zagovaraju? Ako su ovo u stanju, da organizuju i podrže ovakve skupove i sa ovakvim političkim partnerima, onda su za te funkcionere DS ljudska prava, a naročito ljudska solidarnost, po svoj prilici samo teme za političke tribine i nastupe. I ništa više – zaključuje se u saopštenju LSVO.
 
(BILSV, 06.10.2014)



Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 07. 2015. | Komentara: 0

U znak večnog sećanja i zahvalnosti Svetozaru Tozi Markoviću, narodnom heroju NOB-a

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas venac na spomenik narodnom heroju Svetozaru Tozi Markoviću povodom 13. jula, dana kada je rođen narodni heroj.
Omladina LSV | Utorak, 07. 07. 2015. | Komentara: 0

Bez kompromisa protiv revizije i prekrajanja istorije NOB-a

Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Nenadom Vezmarom, prisutvovala je danas obeležavanju godišnjice Dana ustanka naroda Srbije 7. jula. Oni su na Fruškoj gori, kod spomenika „Sloboda" odali počast svim nastradalim i pogunulim borcima i borkinjama NOB-a u Srbiji i Vojvodini.
Omladina LSV | Subota, 23. 05. 2015. | Komentara: 0

Bojana Begović na čelu LSVO

KOVAČICA – Na Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održanoj danas u Kovačici, izabrano je novo rukovodstvo LSVO. Za predsednicu je izabrana Bojana Begović, a za potpredsednike Vladan Keljević, Nenad Vezmar i Andrej Bačić. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook